CILAB ALICANTE - LOGO
Banner Presentación Retos CILAB

Participa en CILAB – Jornada Presencial

La jornada presencial tindrà lloc divendres que ve 28 d’octubre en el Col·legi d’Arquitectes d’Alacant, en el torn de 12 hores a 14.30 hores o bé de 17 hores a 20 hores. En ella es definirà una bateria de reptes socials i mediambientals per a la ciutat d’Alacant, a partir dels quals els ciutadans estan triant en aquesta primera fase de laboratori, oberta en la web.


El treball final s’exposarà en la roda de premsa que tindrà lloc el pròxim 3 de novembre i en la web del laboratori. Tots i totes estan anomenats a la col·laboració per a exercir drets i contraure compromisos i responsabilitats en aquesta creació experimental. S’han comptabilitzat ja més de 100 col·lectius i 250 enquestats en la primera fase de diagnòstic i informació, i cada dia se sumen més.


En aquesta primera fase, el programa de Cilab Alacant ha realitzat entrevistes i tallers participatius de debat, estudis socials, dinàmiques de grup, així com videoconferències en streaming amb experts locals i nacionals.


El Laboratori Ciutadà d’Alacant col·labora amb altres laboratoris nacionals com el Medialab Granada, Les Naus de València, Laboratori de Vitòria Gasteiz, Medialab Prado de Madrid, Citilab de Cornellà, Impulsa Zaragoza o Coboilab Sant Boi de Llobregat, així com uns altres de la Xarxa Europea de Laboratoris Ciutadans (EnoLL).

Conselleria Innovació, Indústria, Comerç i Turisme_RGB_ROJO_VAL
Territorios Innovadores
Agencia Local de Desarrollo Alicante
Subscriu-te a la nostra newsletter:
Subscriu-te a la nostra newsletter:
Segueix-nos en: