CILAB ALICANTE - LOGO
Accions CILAB

>Què hem fet?

Fins al moment, en CILAB Alacant, hem establit connexions amb laboratoris ciutadans i projectes afins en i fora d’Alacant.

També hem realitzat una cartografia social identificant actors clau en l’ecosistema d’innovació d’Alacant, prioritzant la seua participació en la primera fase del projecte.

A més, hem consultat a experts, dut a terme un qüestionari en línia sobre els desafiaments de la ciutat i realitzat grups focals per a cocrear solucions innovadores.

Accions CILAB

>Com ho hem fet?

Descobreix com estem garantint l’eficiència en la transformació d’Alacant. Ací t’oferim informació detallada sobre el procés de operativización de les idees de la ciutadania.

En aquest procés s’han creuat les principals idees/reptes definits per la ciutadania durant l’any 2022, amb les accions, en aquesta en aquesta àrea, que ja realitza l’equip municipal d’Alacant.

Aquest enfocament estratègic evita solapaments, duplicitats i assegura que les nostres iniciatives siguen efectives i precises en la millora de la nostra ciutat.

Accions CILAB

>Com s'han seleccionat els reptes?

Descobreix com seleccionem les accions més determinants per a abordar els reptes definits per la ciutadania. Convoquem a un grup focal d’experts que van identificar accions concretes en cada àrea seleccionades per la ciutadania.

Aquestes idees van ser recopilades, classificades i avaluades per un comité d’experts del sector públic, privat, tercer sector i associacions civils. Aquest rigorós procés garanteix que les nostres accions estiguen recolzades per una àmplia experiència i coneixement, assegurant resultats efectius per a la transformació d’Alacant.

Reto Social
Reto Ambiental
Accions CILAB

>Com pots participar en la resolució de reptes?

Descobreix la licitació per a les propostes de solució de reptes a la ciutat d’Alacant. Ací, trobaràs informació detallada sobre com participar en aquesta oportunitat de canvi per a la nostra ciutat.

A més, descàrrega la fitxa model, un document emplenable que t’ajudarà a estructurar la teua proposta i col·laborar activament amb CI.LAB en la construcció d’un futur millor per a Alacant. Uneix-te a la innovació i sé part del canvi!

Reto Social
Reto Ambiental
Conselleria Innovació, Indústria, Comerç i Turisme_RGB_ROJO_VAL
Territorios Innovadores
Agencia Local de Desarrollo Alicante
Subscriu-te a la nostra newsletter:
Suscríbete a nuestra newsletter:
Segueix-nos en: